A A A K K K
людям із порушенням зору
Дія Центр
ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ СОЛОТВИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новини

Відновлення посвідчення водія 🚙

У центрах обслуговування громадян «Паспортний Сервіс» в Україні та Європі впроваджують нову послугу для українців - відновлення посвідчення водія 🚙 Першим відокремленим підрозділом ДП «Документ», де це стало можливим зробити завдяки плідній співпраці Головного сервісного центру МВС та Державної міграційної служби України, є центр обслуговування громадян у місті Стамбул (Туреччина).

10:20 01.11.2023

Базові правила гігієни в інтернеті🫧

Базові правила гігієни в інтернеті🫧 Дія.Освіта захищає Подумали, що вас неможливо обдурити в інтернеті? Точно впевнені? Що ж, тоді освітній серіал “Персональна кібергігієна” саме для вас! Дивіться і дізнавайтесь:

10:17 01.11.2023

Як захистити телефон та комп’ютер від зламу👹!

Як захистити телефон та комп’ютер від зламу👹 5 дієвих порад Двофакторна автентифікація, VPN та антивіруси — це необхідність для кожного, хто користується інтернетом. Адже неперевірена програма або незахищена Wi-Fi-мережа може дуже нашкодити. Щоб не потрапити на гачок кібершахраїв, будьте обачними та дотримуйтеся простих правил. Підготували їх з викладачем інформатики Національного університету «Києво-Могилянська академія» Trokhym Babych. Будьте в безпеці 🙏🏻

09:24 23.10.2023

Перереєстрація авто скоро в Дії !

Бета-тест⚙️Станьте першим користувачем найочікуванішої послуги в Дії Скоро купівля та продаж авто кардинально зміниться для українців — будуємо нову цифрову реальність. Долучайтеся до бета-тесту перереєстрації авто, щоб перевірити, як працює послуга, та допомогти команді Дії вдосконалити сервіс ⚡️ ❓ Як працюватиме перереєстрація авто в Дії Послуга буде доступна для легкових авто, мотоциклів та мопедів. Продавець формує заяву в Дії та ділиться QR-кодом або посиланням. А покупець — підписує договір, вибирає номерні знаки й техпаспорт.

10:25 17.10.2023

💡Як зробити інтернет стабільним під час блекаутів!

Як зробити інтернет стабільним під час блекаутів: покрокова інструкція. Готуємося до зими та можливих відключень світла: разом з операторами та провайдерами працюємо, щоб зробити знеструмлення максимально непомітними для українців.

10:19 17.10.2023

Нова послуга!

Дія.Центр у дії🏫 Наша маленька,але така бажана перемога🏅🚗 Перший автомобіль на Закарпатті який зареєстрований Дія.Центрі Солотвинської селищної ради 🎉 Впевнена що наші МЕГАПЕРЕМОГИ ще будуть попереду🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Далі буде🤫…

12:15 09.10.2023

Реєстрація ТЗ

Від сьогодні у Дія.Центрі Солотвинської селищної ради Ви можете зареєструвати транспортний засіб.

12:11 09.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень