A A A K K K
людям із порушенням зору
Дія Центр
ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ СОЛОТВИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Відновлення посвідчення водія 🚙

Дата: 01.11.2023 10:20
Кількість переглядів: 150

У центрах обслуговування громадян «Паспортний Сервіс» в Україні та Європі впроваджують нову послугу для українців - відновлення посвідчення водія 🚙 Першим відокремленим підрозділом ДП «Документ», де це стало можливим зробити завдяки плідній співпраці Головного сервісного центру МВС та Державної міграційної служби України, є центр обслуговування громадян у місті Стамбул (Туреччина).

🚐Мобільні комплекси Стамбул Паспортний сервіс розташовані за адресою: Londra Asfaltı E-5 Karayolu Üzeri, Airport AVM, 34158 Bakırköy/İstanbul, Türkiye. ⏰Послуга з відновлення посвідчення водія надається за графіком:

🔻вт-пт: 10:00 - 17:00; 🔻сб: 10:00 - 15:30; 🔻нд, пн - вихідні.

Відновити посвідчення водія можна після: 📌пошкодження документа або ж коли документ непридатний для подальшого користування (зіпсоване, записи не читаються тощо); 📌втрати; 📌викрадення. Отримати послугу можна як записавшись до електронної черги (https://stambul.pasport.org.ua/solutions/e-queue), так і в порядку «живої» черги. Перелік необхідних документів 👇 🧷паспорт громадянина України з обов’язковим місцем реєстрації; 🧷довідка (оригінал або копія) про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (у разі його відсутності на ID-картці, штампу в паспорті або в базах даних МВС); 🧷документ, що підтверджує зміну прізвища, ім'я (у разі зміни особистих даних).

❗️Про впровадження відновлення водійського посвідчення в інших центрах буде додатково поінформовано на усіх офіційних ресурсах ДП «Документ». Отримати безкоштовну консультацію щодо відновлення/обміну посвідчення водія можна 👉 Центр обслуговування громадян "Паспортний сервіс" #міграційнаслужба #посвідченняводія #ДМС Наталія Науменко МВС України Головний сервісний центр МВС.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень