A A A K K K
людям із порушенням зору
Дія Центр
ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ СОЛОТВИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Керівник ЦНАПу Солотвинської селищної ради Дарина Варга виступила на семінарі, організованому Програмою розвитку ООН

Дата: 24.04.2023 17:32
Кількість переглядів: 329

 

Керівник ЦНАПу Солотвинської селищної ради Дарина Варга виступила на семінарі, організованому Програмою розвитку ООН Сьогодні на Хустщині розпочався дводенний семінар-тренінг «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення» організований Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки уряду Великої Британії для працівників ЦНАПів Закарпатської області.

Учасниками заходу стали представники місцевої влади, національні та регіональні експерти з надання адміністративних послуг, координатори та волонтери Програми розвитку ООН в Україні, працівники ЦНАПів Закарпаття. Загалом, близько 70 присутніх працювали над вдосконаленням підходів надання якісних адміністративних послуг для громад області в умовах кризових ситуацій. Під час семінару начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Солотвинської селищної ради Дарина Варга розповіла детально про алгоритм та результати впровадження послуг МВС у ЦНАПах селищного рівня. «Для обміну посвідчення водія, видачі нового посвідчення, реєстрації нового транспортного засобу та його перереєстрації можна звертатися не тільки у сервісні центри МВС, а і у наш ЦНАП, що максимально зручно..

Впровадження послуг Сервісного центру МВС через Центр надання адміністративних послуг у Солотвинській територіальній громаді забезпечила жителям нашої територіальної громади доступність та якість у отриманні максимальної кількості адміністративних послуг в одному місці Наша команда залюбки ділиться цим досвідом з колегами, адже ми переконані, що кожному ЦНАПу Закарпаття під силу реалізувати таку ініціативу», - зазначила Дарина Варга.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень