A A A K K K
людям із порушенням зору
Дія Центр
ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ СОЛОТВИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Міжрегіональний семінар!

Дата: 30.03.2023 16:36
Кількість переглядів: 386

Керівник ЦНАПу Солотвинської селищної ради Дарина Варга взяла участь у міжрегіональному семінарі В період з 29 до 31 березня у м. Трускавець проводиться семінар-тренінг «Надання якісних адміністративних послуг в умовах кризового реагування та відновлення», де спікером запрошена начальник ЦНАПу Солотвинської селищної ради. Організовано даний захід Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки уряду Великої Британії.

Під час свого виступу Дарина Варга презентувала діяльність ЦНАПу, який обслуговує 37 тисяч жителів, розповіла про успішні приклади адаптації роботи в умовах воєнного часу та поділилася запровадженими у ЦНАПі інноваційними технологіями. «Я вдруге на заході, який організовує ПРООН, на цей раз у якості спікера, і дуже вдячна за цю можливість презентувати роботу нашого колективу й почути, як працюють інші. Також цінні поради запрошених експертів ми будемо використовувати на практиці в подальшій роботі, оскільки прагнемо розвиватися, вдосконалювати процес надання адміністративних послуг на території громади. Тож, подібні семінари-тренінги це хороший інструмент для цієї цілі», - зазначила Дарина Варга.

Протягом трьох днів учасники ділились досвідом побудови ефективної команди ЦНАПів в умовах кризових ситуацій та відновлення, покращення підходів надання якісних адміністративних послуг для громад цільових областей, ознайомилися із передовими інструментами управління якістю під час надання адміністративних послуг, обговорили використання сучасних інформаційних технологій при роботі ЦНАПів і зокрема з ВПО та окреслили шляхи зміцнення потенціалу ЦНАП в умовах кризового реагування та відновлення задля надання якісних адміністративних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень