A A A K K K
людям із порушенням зору
Дія Центр
ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ СОЛОТВИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ви питали - ми відповідаємо: батько може отримати закордонний паспорт дитини, якщо документи на оформлення подавала мати.

Дата: 23.02.2023 11:54
Кількість переглядів: 339

 

Але під час подання заяви на оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон дитині (у віці до 12 років) один з батьків має вказати іншого (матір/батька, опікунів, піклувальників, повнолітніх сина чи дочку, сестру, брата, діда, бабу), який буде отримувати готовий документ. Крім того, забрати виготовлений закордонний паспорт, оформлений дитині у віці до 12 років, може будь-яка особа, уповноважена на це законним представником, на підставі довіреності, засвідченої в установленому порядку.

👉 Принагідно нагадуємо, що кожен громадянин України має можливість оформити закордонний паспорт з народження, а ID-картку - з 14-ти років.

❗ Звертаємо увагу! Отримати інформацію щодо стану оформлення документа можна на офіційному веб-сайті ДМС, скориставшись сервісом «Перевірка стану оформлення документів» 👉 https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html #ДМС Наталія Науменко МВС України Центр обслуговування громадян "Паспортний сервіс"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень