A A A K K K
людям із порушенням зору
Дія Центр
ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ СОЛОТВИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Різна транслітерація у документах!!!

Дата: 13.02.2023 16:34
Кількість переглядів: 336

17 листопада 2022 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 28.10.2022 № 1220 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оформлення документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України», відповідно до якої внесено зміни зокрема про ТРАНСЛІТЕРАЦІЮ (написання латинськими літерами складових імені “прізвище”, “ім’я” у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України).

❗️Відтак, особа не може мати діючі паспортні документи, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України із різною транслітерацією.

☝️Для прикладу, якщо Ваш паспорт громадянина України у формі🆔-картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон із різним написанням латинськими літерами вашого імені або прізвища - необхідно привести усі документи до єдиного зразка.

❌У разі різного написання транслітерації, паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду за кордон визнається недійсним, вилучається, анулюється та знищується.

🔹У разі виникнення додаткових запитань звертайтесь за номером ☎️ “гарячої лінії”(0352) 27-13-89.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень