A A A K K K
людям із порушенням зору
Дія Центр
ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ СОЛОТВИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Чи можливо продовжити строк дії закордонного паспорта та клеїти фото дітей до паспорта законного предсавника

Дата: 23.01.2023 16:04
Кількість переглядів: 332

Ви часто запитуєте чи можливо продовжити строк дії закордонного паспорта та вклеїти фото дітей до паспорта законного представника❓

📌28.10.2022 року внесено зміни до Постанови КМУ від 28.02.2022 року N°170 запроваджені зміни до Тимчасового порядку внесення інформації до паспорта громадянина України для виїзду за кордон. ❗️У зв'язку з цим продовження строку дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон та внесення інформації про дітей до закордонного паспорта батьків НЕ здійснюється! ☝️Тимчасовий порядок, затверджений цією постановою, застосовується Державною міграційною службою у разі відсутності у її територіальних органах/територіальних підрозділах технічної можливості оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон засобами Єдиного державного демографічного реєстру.  

Винятком є лише випадки термінового виїзду за кордон, пов'язані з: 🔹нагальною потребою в лікуванні від'їжджаючого; 🔹від'їздом особи, яка супроводжує тяжкохворого; 🔹смертю родича, який проживав за кордоном.  номером“☎️ гарячої лінії”(0352) 27-13-89.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень