A A A K K K
людям із порушенням зору
Дія Центр
ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ СОЛОТВИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Державна міграційна служба інформує про термін зберігання готового паспорта

Дата: 18.01.2023 14:53
Кількість переглядів: 343

 Не встигли вчасно забрати замовлені паспортні документи? Відповідаємо на актуальні запитання

❓Який термін зберігання документів у Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) або у центрах "Паспортний сервыс" Державного підприємства «Документ»?  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Паспорт громадянина України для виїзду за кордон - 1 місяць.
  •  ID-картка - 3 місяці.
  • Після закінчення зазначених термінів оформлені документи передаються до терпідрозділів та відділень ДМС для подальшого зберігання.

Такі ж терміни зберігання документів діють і в центрах обслуговування громадян «Паспортний сервіс» — відокремлених підрозділах на території Європи.

❗️ Проте, звертаємо Вашу увагу: термін зберігання готових ID-карток та паспортів для виїзду за кордон (при одночасному оформленні) у центрах обслуговування громадян «Паспортний сервіс» — відокремлених підрозділах на території Європи становить 3 місяці з моменту їх надходження. Після закінчення цього терміну паспортні документи разом із заявою-анкетою та долученими до неї документами повертаються для зберігання до відповідного територіального підрозділу ДМС на території України.

❓Скільки оформлена ID-картка громадянина України та паспорт громадянина України для виїзду за кордон зберігається в підрозділах ДМС?

Готові ID-картка та паспорт для виїзду за кордон зберігаються у ДМС протягом 2️⃣-x років. Також Ви можете написати заяву і продовжити термін зберігання Вашого паспортного документа до 3️⃣-х років.

Проте, звертаємо увагу, що до закінчення дії воєнного стану та обмежень, пов’язаних з пандемією COVID-19 в Україні, оформлені документи зберігатимуться у ДМС необмежений термін.

ℹ️ Нагадуємо: Ви можете скористатись онлайн-записом до електронної черги https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html та онлайн-оплати послуг, за якими Ви звертаєтеся.

Записатися в електронну чергу для оформлення паспортних документів у відокремлених підрозділах ДП «Документ» за кордоном можна за посиланням https://warszawa.pasport.org.ua/solutions/e-queue

Наталія Науменко МВС України Центр обслуговування громадян "Паспортний сервіс" #ДМС #Міграційна_служба #id_картка #закордонний_паспорт #паспорт


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень