A A A K K K
людям із порушенням зору
Дія Центр
ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ СОЛОТВИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Швидко, зручно та доступно – «Мобільний кейс» в дії

Дата: 04.11.2022 11:50
Кількість переглядів: 389

З метою забезпечення доступності адміністративних послуг 31 жовтня 2022 року фахівцями відділу ЦНАП Солотвинської селищної ради було здійснено виїздний прийом з Мобільним кейсом до обласної алергологічної лікарні у смт. Солотвино.

За допомогою Мобільного кейсу, взято на облік 19  внутрішньо-переміщених осіб, з обмеженими можливостями, яких внаслідок нападу російської федерації було евакуйовано з м.Запоріжжя.

Нагадуємо, що за допомогою Мобільного кейсу мають можливість отримати послуги безпосередньо на дому інваліди війни, інваліди I і II групи та діти - інвалідів, учасники бойових дій, Герої України, літні люди, яким понад 80 років.

Виконавчий комітет Солотвинської селищної ради усіма можливими засобами поширює інформацію про надання послуг через Мобільний кейс, адже це сприяє розширенню локацій, в яких працює сервіс та збільшенню кількості мешканців міста, які таким чином можуть вирішити необхідні життєві ситуації незалежно від обставин, в яких вони опинилися.

Замовити послугу  можна  зателефонувавши на 097 64 54 895,або у вигляді електронного звернення на електронну адресу cnap.solotvino@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень