A A A K K K
людям із порушенням зору
Дія Центр
ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ СОЛОТВИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТЯЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Без паперових документів: центр надання  адміністративних послуг Солотвинської селищної ради починає приймати ДІЯ-паспорти

Дата: 22.09.2021 16:10
Кількість переглядів: 483

Без паперових документів: центр надання  адміністративних послуг Солотвинської селищної ради починає приймати ДІЯ-паспорти

Від сьогодні віділ «ЦНАП»  приймає документи громадян не лише в паперовому, а й в цифровому вигляді – через застосунок «Дія». Користуйтеся цифровими документами для отримання адмінпослуг, адже цей процес стає ще зручнішим та приємнішим. Це додаткова зручність для користувачів смартфонів, яким не треба нести з собою в ЦНАП ID-картку, закордонний паспорт, права чи ідентифікаційний код. Завантажуєте застосунок «Дія», скануєте спеціальний QR-код, який вам показує співробітник ЦНАПу і ваші документи верифіковано. Документ автоматично потрапляє на пошту ЦНАПу.

 

Як працює Дія.QR?

 

Крок 1:

Адміністратор ЦНАП розміщує QR-код у доступному місці — там, де користувачі отримують послуги.

 

 Крок 2:

Користувач зчитує QR-код, щоб поділитись цифровою копією. Сканер QRкодів розміщений у правому верхньому куті розділу “Документи” застосунку Дія.

Крок 3:

Користувач у Дії підтверджує передачу своїх даних. Дія автоматично сформує чернетку листа з копіями цифрових документів з вашою адресою. Користувачу просто потрібно натиснути “Надіслати”.

Крок 4:

Адміністратор ЦНАПу отримує цифрові документи на пошту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень